KEGYELETI SZOLGÁLTATÁSOK

Kegyeleti szolgáltatásaink magas színvonalon, egyedi jelleggel és társaságunkat átható tisztelettel valamint szaktudással elégítik ki a hozzánk fordulók igényeit. Egy temetés lebonyolítása megalapozott szakmai hátteret és képzett személyzetet igényel. A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft. rendelkezik a temetés méltó lebonyolításához szükséges gyakorlattal és eszközökkel, legyen az koporsós, urnás vagy szórásos temetés.

Szolgáltatásainkról bővebben az alábbiakban olvashat.

Koporsós temetés

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a hagyományos, koporsós temetési mód megszervezése során.

Urnás temetés

A hamvasztás utáni urnás temetés egyre szélesebb körben elterjedt temetkezési forma. Az urna elhelyezése több módon is lehetséges.

Hamvak szórása

A hamvak szórása kegyeletteljes módja a végtisztelet megadásának. A szóróparcella egész évben igénybe vehető.

FMÖ Kegyeleti Központ Kft

"VÉGSŐ BÚCSÚ - MÉLTÓ MÓDON"

A TEMETŐK gombra kettintva a temetőkkel, sírhelyekkel kapcsolatban kaphat információkat.

Hamvak kiadása

Amennyiben elhunyt hozzátartozójának a hamvait közvetlen környezetében szeretné tartani, vagy más emlékhelyen kívánja örök nyugalomra helyezni, akkor is forduljon hozzánk bizalommal.

Elhunytszállítás

A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. Feledatainkat képzett munkatársakkal, korszerű járművekkel végezzük.

Rendezvényterem

Korszerű, színvonalas helyen biztosíthatóak a temetési szertartásokat megelőző, vagy azt követő összejövetelek. A terem 30 főre teljesen felszerelt tálalóval rendelkezik.

Érdeklődjön munkatársainktól:


+36 (22) 316 443
info@temetkezeskft.hu


Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.