Urnás temetés

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók részére a hamvasztás utáni, urnás temetési mód megszervezése során, megkönnyítve a döntési helyzeteket ebben a fájdalmas időszakban.
Az urna elhelyezés történhet új, vagy meglévő sírba földbe temetéssel, vagy alépítménnyel rendelkező sírboltba, illetve urnafalba, urnafülkébe történő elhelyezéssel.  • Urna a ravatalon, mögötte gyertyák, fehér rózsa asztaldísszel
  • Urna, fehér rózsa urnadísszelUrnás temetéshez szükséges temetkezési kellékek

A hamvasztás utáni, urnás temetéshez szükséges temetkezési kellékeink körét úgy alakítottuk ki, hogy a magas minőség szem előtt tartása mellett mindenki számára megnyugtató megoldást kínáljon. Bemutató termünkben az alacsonyabb árfekvésű farost hamvasztó koporsóktól a prémium minőségű keményfa hamvasztó koporsókig, az olcsóbb kerámia urnáktól a magas minőségű fém, fa, üveg és gránit urnákig, (a fa urnakoporsókat is említve), a legjobb ár-érték arányt biztosítva tudunk megoldásokat kínálni. A temetéshez szükséges egyéb kellékek tekintetében is széles választékkal állunk rendelkezésre, legyen az sírjelző (fejfa vagy kereszt), urnakoporsó-dísz vagy sírjelző felirat.

Urna kellékválasztékunkat ide kattintva tekintheti meg.Érdeklődjön munkatársainktól:

+36 (22) 316 443
info@temetkezeskft.hu


Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.