Elhunytszállítás

A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi halottszállítást képzett munkatársakkal, korszerű járművekkel és modern informatikai háttérrel végezze.Hűtőberendezéssel felszerelt új elhunytszállító gépkocsi
kegyeleti munkatársak az új halottszállító gépkocsi előtt
az elhunytszállító gépkocsi rozsdamentes acél belső kialakítása

Belföldi szállítás

Társaságunk 24 órás elhunytszállítási készenlétet tart Székesfehérváron. Önnek csak hívnia kell diszpécserszolgálatunk telefonszámát, vagy kérnie kell a halottszemlét végző orvost, hogy a Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központot rendelje ki az elhunyt elszállítására.

Munkatársaink maximum 1 órán belül elindulnak a megadott helyszínre, a jogszabályban előírt hűtött rakterű gépjárműjével. Kollégáink segítenek Önnek az elhunyt méltó, szállításra történő előkészítésében is.

Gépjárműveink megfelelnek mind a kegyeleti elvárásoknak, mind pedig a vonatkozó egészségügyi előírásoknak.

Az elhunytszállítás díjjegyzéke ide kattintva tekinthető meg.

 

Készenlét (0-24)

Halálesettel kapcsolatos bejelentés:

telefon: +36 (22) 316 443

mobil: +36 (20) 4529 951

 

Nemzetközi Szállítás

A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft szolgáltatásai között szerepel a nemzetközi halottszállítás.

Társaságunk elvégzi a külföldön elhunyt magyar állampolgárok, illetve a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok teljes körű kegyeleti ügyintézését és hazaszállítását. A nemzetközi ügyintézés különösen nagy figyelmet igénylő tevékenység. Az évek során kialakult kapcsolati rendszerünk és szakmai múltunk jelent garanciát a kegyeleti elvárásoknak és a jogszabályoknak megfelelő tevékenységre.

Nemzetközi szállítás esetében ügyintézőink beszerzik a szükséges okmányokat, engedélyeket. Amennyiben szükséges, az egészségügyi előírásoknak megfelelő balzsamoztatást is elvégeztetjük.

További kérésre az elhunyt hazaszállítása után vállaljuk a belföldi kegyeleti ügyintézést is.

 Érdeklődjön munkatársainktól:

+36 (22) 316 443
info@temetkezeskft.hu


Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.