Elhunytszállítás

A halottszállítás a kegyeleti szolgáltatások egyik legfontosabb, nagy figyelmet és empátiát igénylő eleme. A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft ezért kiemelten fontosnak tartja, hogy mind a belföldi, mind pedig a nemzetközi halottszállítást képzett munkatársakkal, korszerű járművekkel és modern informatikai háttérrel végezze.Belföldi szállítás

Társaságunk 24 órás elhunytszállítási készenlétet tart Székesfehérváron. Önnek csak hívnia kell diszpécserszolgálatunk telefonszámát, vagy kérnie kell a halottszemlét végző orvost, hogy a Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központot rendelje ki az elhunyt elszállítására.

Munkatársaink maximum 1 órán belül elindulnak a megadott helyszínre, a jogszabályban előírt hűtött rakterű gépjárműjével. Kollégáink segítenek Önnek az elhunyt méltó, szállításra történő előkészítésében is.

Gépjárműveink megfelelnek mind a kegyeleti elvárásoknak, mind pedig a vonatkozó egészségügyi előírásoknak.

Az elhunytszállítás díjjegyzéke ide kattintva tekinthető meg.

 

Készenlét (0-24)

Halálesettel kapcsolatos bejelentés:

telefon: +36 (22) 316 443

mobil: +36 (20) 4529 951

 

Nemzetközi Szállítás

A Fejér Megyei Önkormányzatok Kegyeleti Központ Kft szolgáltatásai között szerepel a nemzetközi halottszállítás.

Társaságunk elvégzi a külföldön elhunyt magyar állampolgárok, illetve a Magyarországon elhunyt külföldi állampolgárok teljes körű kegyeleti ügyintézését és hazaszállítását. A nemzetközi ügyintézés különösen nagy figyelmet igénylő tevékenység. Az évek során kialakult kapcsolati rendszerünk és szakmai múltunk jelent garanciát a kegyeleti elvárásoknak és a jogszabályoknak megfelelő tevékenységre.

Nemzetközi szállítás esetében ügyintézőink beszerzik a szükséges okmányokat, engedélyeket. Amennyiben szükséges, az egészségügyi előírásoknak megfelelő balzsamoztatást is elvégeztetjük.

További kérésre az elhunyt hazaszállítása után vállaljuk a belföldi kegyeleti ügyintézést is.

 Érdeklődjön munkatársainktól:

+36 (22) 316 443
info@temetkezeskft.hu


Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.