Hamvak szórása

A hamvak szórása egy kegyeletteljes, és egyben költségkímélő módja a végtisztelet megadásának. A Béla úti Köztemetőben, a ravatalozótér mellett esztétikusan és igényesen parkosított környezetben került kialakításra a szóróparcella. Központi része a gránitból készült szórókút, mely mögött a gránit oszlopra helyezett névtáblák jelölik az itt nyugvó elhunytakat. A szóróparcella időjárástól függetlenül, egész évben igénybe vehető.

Társaságunk minden részletre kiterjedő, teljes körű ügyintézést biztosít a gyászoló hozzátartozók és az eltemettetők részére a hamvak szórásának megszervezése során.  • Fehér gyertyák égnek egy asztalon melyet színes virágok díszítenek
  • Gránit sírkő előtt fehér virágokból készült koszorú áll


A szórásos temetés esetén nem szükséges urnát vásárolni, mivel a hamvak szóráshoz speciális szóró-urna szükséges, amelyet biztosítunk a temetéshez.

Jelenleg a legköltségkímélőbb temetési forma, csak a hamvak egyszeri elhelyezésének díját kell megfizetni. Ez magában foglalja a temetőn belüli szállítást, a szertartáson a temetői szakszemélyzet munkáját és egy gránitemléktáblán elhelyezendő névtáblát is. A szórásos temetkezési módnál nem kell sírhelydíjat és újraváltási díjat fizetni, és nincs sírkő állítási költség sem.Érdeklődjön munkatársainktól:

+36 (22) 316 443
info@temetkezeskft.hu


Forduljon hozzánk bizalommal! Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.